H&S Tech a reulat partial activitatile comerciale.
Contactati-ne petru detalii despre disponibilitate!

Home > Produse > Automatizari > Bloc 3 relee cu comanda in tensiune

Bloc 3 relee cu comanda in tensiune

COD PRODUS: HS4C23


-alimentare ~24V (sau la cerere ~12V)
-3 relee 10A cu contacte NO/NC
-comanda pe 3 nivele de tensiune (0-1V, 2-3V, 4-5V)
-montare pe sina DIN
-conectica cu surub
-indicatori luminosi pentru relee si alimentare
-nu contine condensatoare electrolitice
Modulul permite comanda celor trei relee prin nivelul tensiunii de comanda astfel pentru 0<=Uc<=1V se activeaza releul 1, pentru 2<=Uc<=3V se activeaza releul 2, iar pentru 4<=Uc<=5V se activeaza releul 3.
Modulul se poate realiza fie cu rezistenta de pull-up spre 5V, fie cu iesire tensiune de referinta 5V/10mA si intrare de comanda fara potential.


Pret: 122 LEI

Comentarii


Adauga comentariu
Buna ziua! As dori si eu o automatizare pentru arzator peleti cu aceleasi detalii tehnice ca cele enumerate de dl. Bogdan Ghita. M-ar interesa si daca, cantitatea de peleti poate fi adaugata in funtie de temperatura, adica modulata cu o sonda ptc sau alt tip (creste temperatura, snecul se invarte mai incet deci o cantitate mai mica de combustibil, deasemenea si ventilatorul pentru aer). Deasemenea m-ar interesa pretul pentru o astfel de automatizare. Multumesc!
Pentru domnul Bogdan Ghita, adresa dumneavoastra de e-mail trecuta la comentariu nu este corecta. Va rog sa trimiteti un e-mail la ovidiu@hstech.ro, pentru a va putea raspunde.
Buna seara,
vreau sa-mi face-ti(binenteles daca se poate) o automatizare la un arzator pe peleti(conceptie proprie-home made)

-cilclul 1 prima incarcare 0....999 secunde ,in func. de cat de incarcata dorim sa fie camera de ardere,acest ciclu va fi executat doar cand nu este prezenta flacara

-cilclul 2 suplinirea cantitati arse 0....999 secunde ,in func.de cat de incarcata dorim sa fie camera de ardere,acest ciclu va fi executat doar cand este prezenta flacara


La ciclul 2 trebuie sa existe posibilitatea ajustari deoarece in momentul cand doresc o temperatura mai mare, voi folosii o trepta de turatie mai mare si implicit va trebuii marit timpul de incarcare pentru a fi adusa o cantitate mai mare de peleti in arzator pentru suplinirea celor arsi, deci o concordanta intre turatie/cantitate,ceva de genul(exemplu):

-ventilator U1,-snec 1...10s incarca ,de la secunda 11 la secunda 50 pauza........putand sa fie modificati si timpii de incarcare si cei de pauza.
-ventilator U2,-snec 1...15s incarca ,de la secunda 16 la secunda 45pauza........putand sa fie modificati si timpii de incarcare si cei de pauza.
-ventilator U3,-snec 1...20s incarca ,de la secunda 21 la secunda 40pauza........putand sa fie modificati si timpii de incarcare si cei de pauza.

eu asa as vedea functionarea :

start ciclul1
-start bujie incandescenta(0...999s)
-aprindere ok(aprinderea poate fi reinitializata daca da rateu printr-un releu de timp si protejata termic)
-detectie flacara=stop cicl1+stop bujie incandescenta

start ciclul2 (ciclul2 va incepe de fapt cu o pauza pentru ca in acest moment exista suficienti peleti in camera de ardere )
-pauza ciclul2
-incarca ciclul2
-pauza ciclul2
-incarca ciclul2
-s.a.m.d.